“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Η Δικαίωση του Χριστόδουλου 13 χρόνια μετά

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί για πρώτη φορά με το βιβλίο : “Η Δικαίωση” ένα ντοκουμέντο με όλες τις προβλέψεις του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου που βγήκαν αληθινές 13 χρόνια μετά την κοίμησή του.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα εκφράζει τη δυσφορία της για την αδιαφορία της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στα λεηλατημένα εκκλησάκια της Μόριας, τα οποία αναστηλώνει με ιδιαίτερη ευαισθησία η Ουγγρική κυβέρνηση.

Τα παρεκκλήσια του Αγίου Γεωργίου, Αγίας Αικατερίνης και Ταξιαρχών, βεβηλώθηκαν από ιερόσυλους που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής μεταναστών στη Λέσβο.

Η συγκινητική εξομολόγηση στην “Ο.Α” του π. Αθανάσιου Καρανταΐδη, ενός παιδιού χωρισμένων γονιών από όταν ήταν τεσσάρων ετών, για την εμπειρία του και τη δύναμη ψυχής της μητέρας του. «Ο Θεός πάντα έχει έναν λόγο για ό,τι σταυρό δίνει στον καθένα», λέει. Η εγκατάλειψη του πατέρα του τον έφερε στον δρόμο του Θεού.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*25 χρόνια μετά το χρονικό της Κρίσης των Ιμίων

*Πέντε «ιερά» μέτωπα που θα αφήσει η πανδημία

*Πράσινο φως για τη διάσωση ιστορικού ναού στο Πεδίον του Αρεως

*Ο Γάλλος Ρενέ ντε Σατομπριάν που στήριξε με μεγάλο πάθος τον αγώνα των Ελλήνων

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr.