“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Γράμμα από έναν Άγιο

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με τον Α΄ τόμο του χριστιανικού ντοκουμέντου του επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη “Κυριακή”. Κυρήγματα και η ερμηνεία των ιερών Ευαγγελικών κειμένων .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει τη σπάνια επιστολή του Αγίου Εφραίμ Κατουνακιώτη σε μοναχό που πρόσφατα “έφυγε” από κορονοϊό. Η αλληλογραφία του π. Παταπίου με τον Όσιο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά ο γιατρός του Κατουνακιώτη γέροντα Στέφανος Δημόπουλος. Όλα όσα εξομολογείται στην εφημερίδα για την γνωριμία τους.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της “Ο.Α” στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου με φωτογραφία γυναίκας που τράβηξε συνεργάτης της εφημερίδας , η οποία γονατιστή μέσα στο χιόνι προσκυνά μπροστά στα σκαλοπάτια της Παναγιάς της Γρηγορούσας. Αποδεικνύει ότι ούτε τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έζησε η πρωτεύουσα, ούτε τα πρωτόγνωρα φαινόμενα των καιρών αρκούν για να κάμψουν το μεγαλείο της πίστης!

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Τα προφητικά λόγια του Αγ. Νεκταρίου όταν συνάντησε τον μακαριστό π. Σίμωνα Αρβανίτη στο Αγ. Όρος

*SOS ενοριών λόγω πανδημίας, υπό την απειλή «λουκέτου» οι κοινωνικές δομές της Εκκλησίας

*Τα πολλαπλά μηνύματα από τις αλλαγές και το ανακάτεμα της τράπουλας «εν μια νυκτί» που έκανε ο Βαρθολομαίος

*Αναλυτής συστημάτων και πολύτεκνος πατέρας ο νέος διάκονος της μητρόπολης Ναυπάκτου.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσεης, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr