“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Επίθεση κατά Ιερών και Οσίων

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί για πρώτη φορά με δύο μοναδικά βιβλία: το “Σαρακοστιανό Προσευχητάρι” , ένα πολύτιμο βοήθημα με τις ευχές και τις ακολουθίες της Σαρακοστής και “Βότανα και γιατροσόφια του Αγίου Όρους”, “ Τα μυστικά της νηστείας και μοναστηριακές συνταγές” και “Μοναστηριακά γλυκά” για να επιλέξετε.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα καταθέτει την έντονη διαμαρτυρία της για την έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών. Ποδοπατούν εικόνες, αμφισβητούν το Κρυφό Σχολείο και την Αγία Λαύρα. Επιδιώκει να αποδομήσει ως “μύθους” ιστορικά στοιχεία και βάλλουν στοχευμένα κατά Ιερών και Οσίων.

Παράλληλα, προβάλει την αγανάκτησή της για την αγέλη αλλόφρονων «δικαιωματιστών», που επιτέθηκε σε έναν χριστιανό, ο οποίος είχε εικόνες στο καλάθι της μοτοσικλέτας του!

Η “Ο.Α” εκφράζει την ντροπή της για την απόφαση ηγουμένου και μητροπολίτη να νοικιάσουν το σπίτι του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στο Π. Ψυχικό.

Έκλεισαν συμφωνία με επιχειρηματία για 5.000 ευρώ το μήνα

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Η Μαρίζα Κωχ μιλά για τον ιερέα παππού της, θυμάται όταν παιδάκι έψελνε στη Σαντορίνη και εξομολογείται το παρασκήνιο του τραγουδιού «Παναγιά μου, Παναγιά μου»

*Τα 10 διακαιολογητικά για τη διαδικασία έκδοσης σύντξης των κληρικών

*Να μην χάσουν την πίστη και το θάρρος τους καλεί τους πιστούς ο Μητροπολίτης Αιτωλίας κ. Κοσμάς, σε εγκύκλιό του με αφορμή τη Μ. Σαρακοστή

*Το ατελιέ που «κρύβει» τον θησαυρό του 1821!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Ν. Σκιαδαρέσης, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr