“Ορθόδοξη Αλήθεια”: ΔΕΝ φοβόμαστε

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το σημαντικό βοήθημα των πιστών: «Μικρός Συναξαριστής», καθημερινό εορτολόγιο με τους βίους και τα μαρτύρια που υπέστησαν οι Άγιοι και οι Οσιομάρτυρες. Μην χάσετε τον Α΄ τόμο.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα εκφράζει τη διαμαρτυρία της για την ανίερη βεβήλωση με χυδαία συνθήματα του Ιερού Ναού του Αγ. Αχιλλίου στη Λάρισα. «Δεν φοβόμαστε…Ο Θεός να τους συγχωρέσει» λέει ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος. Το μήνυμα της Εκκλησίας κατά του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών έφτασε παντού «οι εμπνευστές του νομοσχεδίου και οι συνευδοκούντες σε αυτό προωθούν την κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας και την μετατροπή τους σε ουδέτερη γονεϊκότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων. Πύρινα κηρύγματα των Ιεραρχών στους ναούς όλλης της χώρας

Εντύπωση προκαλεί το ενδιαφέρον ρεπορτάζ της «Ο.Α» για το παλαιότερο φωτογραφικό εργαστήριο που παραμένει ζωντανό κόντρα στο χρόνο. «Στον παππού μου οφείλουμε την ύπαρξη της Picca, της πρώτης και μοναδικής έως σήμερα φωτογραφικής μηχανής που έχει κατασκευαστεί στη χώρα» λέει ο Φίλιππος Πικόπουλος που κρατάει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, στο κέντρο της Αθήνας.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Διάσημοι στα νάματα της Ορθοδοξίας

*Μυριόβιβλος: Η προσφορά του Μ. Φωτίου στη διάσωση της Ελληνικής γραμματείας

*Τεχνητή Νοημοσύνη και… meta τι;

*Μονή 200 ετών χτισμένηχάρη στην εύρεση εικόνας από την εικονομαχία

Αρθρογραφούν ο Γέροντας Πατάπιος Καυσοκαλυβίτης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Μιχαήλ Τρίτος, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr