“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Ασέβεια από Σαμαρά και Γεραπετρίτη

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με μια διπλή προσφορά για τη Σαρακοστή, το 3πλο cd “Aγιορείτικη κατάνυξη” με ψαλμωδίες από όλες τις Ι.Μονές του Αγίου Όρους και την πολυτελή σκληρόδετη έκδοση: “Η κατανυκτική ακολουθία της Μ. Τεσσαρακοστής”.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει μια απίστευτη ασέβεια από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Γεραπετρίτη οι οποίοι προωθούν υπογείως τον Μητροπολίτη της αρεσκείας τους “σκάβοντας το λάκκο” του Ιερωνύμου. Είναι ανεπίτρεπτο να προχωρούν σε τέτοιες “ζυμώσεις” παρότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι πλήρως ενεργός και ακμαίος.

Συγκινεί το άρθρο του π.Ιακώβου Κανάκη για τον Γέρο του Μοριά “κοιτά από ψηλά, μας θυμίζει πως πήγαμε από το εγώ στο εμείς και αναρωτιέται: «Γιατί δεν λογαριάζετε ότι αγωνισθήκαμε για τον Χριστό και την Ελλάδα;» ενώ ρωτά όλους μας:«Γιατί, Νεοέλληνες, θέλετε να ξεχάσετε όλη την ιστορία;»

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε:

*Οδοιπορικό σε μοναστήρια της Κρήτης που λειτούργησαν και ως νοσοκομεία

*«Εφυγε» ο ακάματος και ασυμβίβαστος π. Σαράντης Σαράντος

*Παπάς στην Κάρπαθο μετέτρεψε αποθήκη σε εκκλησιαστικό μουσείο

*Σώθηκε από θαύμα η ιστορική μονή της Παναγίας Κατερινούς που κινδύνεψε από πυρκαγιά

*Ο αγιορείτης μοναχός που επικοινωνούσε μετους αόρατους ασκητές

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης .
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το 3πλό cd και το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr