“Ορθόδοξη Αλήθεια”: Αγύρτης τελικά ο π. Λουπασάκης;

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο : « Η δράση και το κήρυγμα του Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου Παπουλάκου», προφητείες και θαύματα του ασυμβίβαστου μοναχού που ξεσήκωνε τα πλήθη.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει την άγνωστη έκθεση της Ιεράς Συνόδου, που θάφτηκε επί χρόνια και χαρακτηρίζει «αγύρτη» τον π. Δημήτριο Λουπασάκη. Η έρευνα που έγινε από τον νυν Λαρίσης με εντολή του Ιερωνύμου κράτησε τρία χρόνια.

Μεταξύ άλλων αναφέρονταν βαρύτατες κατηγορίες για αλλοίωση ιερών κανόνων και πρόταση να διερευνηθεί από ψυχιάτρους ο κληρικός. Ποιος τον κάλυψε τότε και συνεχίζει να τον καλύπτει; Εκτεθειμένος ο Αρχιεπίσκοπος

Ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης Κωνσταντίνος Τσίλης, ο οποίος μόλις πρόσφατα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τη μακρινή χώρα λόγω της πανδημίας, μιλά στην «Ο.Α» για την περιπέτεια και τα δεινά που βίωσε αυτός και το ποίμνιό του.

«Δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλον» λέει ενώ σε άλλο σημείο επισημαίνει: «Ακόμη και σήμερα αν υπάρξει υποψία κρούσματος οι Αρχές θα βγάλουν το βράδυ έξω στον δρόμο όλους όσοι κατοικούν σε ένα οικοδομικό τετράγωνο και ειδικοί με στολές θα τους υποβάλουν σε τεστ. Περιμένουν, συχνά και όλη τη νύχτα, τα αποτελέσματα για να τους επιτραπεί να επιστρέψουν σπίτι τους ή να τους εξαφανίσουν στις ειδικές δομές».

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Μικρασιατική Καταστροφή Αρνητικές και θετικές συνέπειες

*Το θαυματουργό πηγάδι που δεν στέρεψε ποτέ!

*Οι χαμένες πατρίδες ενέπνευσαν ιερέα ζωγράφο στη Σκιάθο

*Μετέτρεψαν ιστορική εκκλησία σε εστιατόριο!

Αρθρογραφούν o γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Μιχαήλ Τρίτος, ο Κωνσταντίνος Γανωτής κ.α. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr