Όμιλος προσκυνητών από τη Μητρόπολη Κασσανδρείας στον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων

Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, την προηγούμενη Τρίτη, 21η Νοεμβρίου 2023, συμμετείχε στην κατ’ έτος τελουμένη Πατριαρχική και Συνοδική Θ. Λειτουργία του Καθεδρικού Ι. Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Σταυροδρομίου, επί τη διαγενομένη Μεγάλη εορτή των εις τον Ναό του Θεού Εισοδίων Της Θεομήτορος, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, εν μέσω πλήθους Χριστιανών πιστών εκ της Πόλεως και του εξωτερικού.

Ο Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων, εξ’ άλλου, το απόγευμα της Δευτέρας, 27ης Νοεμβρίου, δέχθηκε στο γραφείο του τον Δρα κ. Γρηγόριο Πενέλη, Πολιτικό Μηχανικο, εκ των στενών συνεργατών του Άρχοντος και Μ. Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων κ. Αθανασίου Μαρτίνου, μεγαλοεπιχειρηματίου, από τον οποίο πληροφορήθηκε τις τεχνικές λεπτομερείες της, βουλήσει του κ. Μαρτίνου προγραμματιζομένης, με αφορμή την έναρξη προσεχώς του νέου έτους, απαρχής της ανακαινίσεως του ιστορικού σχολικού κτιρίου της Νήσου Πριγκήπου.

Επίσης, ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος σήμερα Τρίτη, δέχθηκε τον Αρχιμ. κ. Ιάκωβο Βασιλείου, εκ των Έφημερίων της Ι. Μητροπόλεως Κασσανδρείας, επικεφαλής 35μελούς ομίλου προσκυνητών, από την ιστορική αυτή Επαρχία του Οικουμενικού Θρόνου εν Ελλάδι.