Ολοκληρώθηκε η 4η κατασκηνωτική περίοδος της Μητρόπολης Γλυφάδας στην Τήνο

Με την Χάρη του Θεού και την Σκέπη της Μεγαλόχαρης έληξε στις 31 Ιουλίου η 4η κατασκηνωτική περίοδος στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Γλυφάδας στην Τήνο.

Στην 3η και την 4η περίοδο φιλοξενήθηκαν, υπό την επίβλεψη του π. Πορφυρίου Πλυτά και των συνεργατών του, 110 έφηβοι και νέοι, αγόρια και κορίτσια, κυρίως από τις Ενορίες της Μητρόπολης. Στην 3η περίοδο συμμετείχαν στους εορτασμούς της Ι. Μονής Κεχροβουνίου για τα 200 χρόνια από την εύρεση της Ι. Εικόνας της Μεγαλόχαρης από την τότε αδελφή της Μονής οσ. Πελαγία, ενώ στην 4η ελειτουργήθησαν στο Πανελλήνιο προσκύνημα της Παναγίας. Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα, με ζωγραφισμένη την χαρά στα πρόσωπά τους και με την προσμονή να ξαναζήσουν και του χρόνου τις όμορφες εμπειρίες που πέρασαν φέτος.

Στις 19 Αυγούστου αρχίζει η 5η κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια Γυμνασίου και στις 26 Αυγούστου η 6η και τελευταία περίοδος για αγόρια Γυμνασίου. Υπεύθυνος και των δύο αυτών περιόδων θα είναι ο π. Ιωάννης Αλεβιζόπουλος, συμπαραστατούμενος από αξιόλογους συνεργάτες.