Οι πρώτοι απόφοιτοι του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» του Πανεπιστημίου Sinergija, Bijeljina, Βοσνία – Ερζεγοβίνη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 19 Μαΐου 2023, η εκδήλωση απονομής των Διπλωμάτων στους πρώτους αποφοίτους του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού», του Πανεπιστημίου Sinergija, στην πόλη Bijeljina, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Παρουσία του Αντιπρύτανη κ. Milenko Stanić, των υπευθύνων του Κέντρου Καθηγητών κ. Γεωργίου Νεκταρίου Λόη, κας. Maja Veljković – Michos, κας. Jasmina Cvetković, άλλων καθηγητών και πλήθους κόσμου έγινε η απονομή των Διπλωμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι ποιήτριες κα. Slava Gligorić και κα. Βούλα Μέμου.

Το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά τού Διοικητικού Συμβουλίου, των Τακτικών και των Επιτίμων Μελών- εκφράζει τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια για την λειτουργία του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού». Συγχαίρει το Πανεπιστήμιο Sinergija, τους Καθηγητές και τους πρώτους αποφοίτους.

Το «Ι.Ε.Θ.Π.», συνδεόμενο ιδιαιτέρως με την Σερβία και την ακαδημαϊκή κοινότητα αυτής, στέκεται συνεπής αρωγός και τής εν λόγω ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας.