Οι κοινότητες του Βοσπόρου τίμησαν τον Μητρόπολη Μυριοφύτου και Περιστάσεως

Με αισθήματα βαθυτάτου σεβασμού, ευγνωμοσύνης και αγάπης η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου αποχαιρέτησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, τον Επόπτη της, Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, ο οποίος υπηρέτησε αγλαόκαρπα με αυταπάρνηση και πρόθυμη προσφορά, την Μητέρα Εκκλησία από το 1972 και ως Αρχιερατικός Προϊστάμενος της Περιφέρειας Βοσπόρου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως από το έτος 1997.

Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε κοπή βασιλόπιττας στην κοινοτική αίθουσα παρόντων όλων των Μελών των Εφοροεπιτροπών της περιφέρειας Βοσπόρου, του ιερέα μας π. Ευαγγέλου, του ιερέως του Διπλοκιονίου Αρχιμ. π. Καισαρίου και πλήθους πιστών.

Ακολούθησαν ομιλίες του Μητροπολίτη, των προέδρων των κοινοτήτων, ανταλλάχθηκαν ευχές και ευχαριστίες για την μακρόχρονη προσφορά και αγαστή συνεργασία όλων των μελών της Περιφέρειας Βοσπόρου μετά του Μητροπολίτου Μυριοφύτου. Η όμορφη αυτή συγκινητική στιγμή επισφραγίστηκε με την κοπή βασιλόπιττας.

Η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου ευχαριστεί βαθύτατα τον Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο για την μακρόχρονη αγλαόκαρπο με αυταπάρνηση προσφορά Του, στην ομογένεια, στην Ρωμιοσύνη και στην Περιφέρειά που τόσο πολύ την αγάπησε.