Οι ευχαριστίες του Μητροπολίτη Κυνουρίας για τη συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών

Στο πλαίσιο της προσφοράς του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας εντάσσεται και η διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών στις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Μητροπόλεως, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, όπως αναφέρει δημοσίευμα του kalimera-arkadia.gr.

Η διανομή έγινε μέσω των Ενοριών της Τριπόλεως, του Λεωνιδίου και των ευαγών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, προσφέροντας δέματα τροφίμων με ζυμαρικά, λάδι, φρούτα κρέατα κ.λπ. για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα, αλλά και η Εκκλησία, λόγω της λοιμικής ασθενείας του κορωνοιού, η Μητρόπολη κατάφερε να συγκεντρώσει τα προαναφερθέντα είδη, που εκφράζουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», εκφράζουν εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες τους, προς τον ευσεβή και φιλάνθρωπο λαό, τους επιχειρηματίες του τόπου, τους ενοικιαστές κτημάτων της Ιεράς Μονής Γοργοϋπηκόου Νεστάνης στο Ελληνικό Αργολίδος, για τα φρούτα, και προς όλους τους αρωγούς, της προσπάθειας αυτής, που έχει σκοπό τη στήριξη των αναξιοπαθούντων αδελφών, και εύχονται προς όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο  με υγεία το Νέο Έτος.

ΧΑΜπίτας