Ο Μητροπολίτης Αργολίδος έκοψε την βασιλόπιτα στην ενορία της Αγίας Τριάδας Μέρμπακα

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα στον ενοριακό ιερό ναό Αγίας Τριάδος (Μερμπακα) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ενορίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο ο οποίος και μίλησε με θέμα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες .

Στην συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα η παραδοσιακή μεικτή χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, η παιδική χορωδία της σχολής βυζαντινώς μουσικής της ιεράς μητροπόλεως Αργολίδος με την συνοδεία παιδικής ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας, καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός και Α.Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Ιερείς, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος της κοινότητας Γ. Μαστοράκος, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Αργολίδος.