Ο Διαμα(ν)τάρης….. έκρυβε τον Στέφανο

Φωτό: EUROKINISSI

Διόλου ευτυχείς δεν είναι στο Μέγαρο Μαξίμου με τη διάσταση που έλαβε το θέμα με τη ροζ σημαία που αναρτήθηκε στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης.

Παίρνοντας μάλιστα αφορμή από το γεγονός ότι η αρνητική ανάδειξη ξεκίνησε μέσα από τις στήλες της ομογενειακής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας”, η οποία ανήκει ιδιοκτησιακά στον πρώην υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού Αντώνη Διαματάρη, ορισμένοι συνδέουν την υπόθεση με την εν γενεί στάση που τηρεί ο εκδότης από τη στιγμή που υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση όταν ήρθε στο φως ότι δεν κατείχε τους τίτλους σπουδών που επικαλούνταν στο βιογραφικό του.

Του καταμαρτυρούν μεταξύ άλλων ότι “σήκωσε επί τούτου την εικαστική παρέμβαση”, ενώ εμφανίζεται εδώ και καιρό ως άτυπος μέντορας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος υπήρξε αρθρογράφος της εφημερίδας και παραμένει στενός φίλος της οικογένειας Διαματάρη.

Όπως επίσης και ότι ανοίγει διαρκώς μέτωπα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο και όποιον άλλο ομογενειακό παράγοντα ή διπλωματικό στέλεχος δεν “πάει με τα νερά του”, διχάζοντας όπως λένε οι γνωρίζοντες, την Ομογένεια και αδιαφορώντας για τη ζημιά που κάνει στην κυβέρνηση και στη χώρα.

*Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”