Ο Αγιασμός των εγκαινίων της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Ιεράπετρας

Την Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020 ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, στον προαύλιο χώρο του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας.

ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος συνεχάρη τον επικεφαλής κ. Γιώργο Μπαλοθιάρη και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Ierapetra v.2», που ανέλαβαν αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία προσφοράς για την Ιεράπετρα και εξασφάλισαν το πλήρως εξοπλισμένο όχημα, το οποίο παρέδωσαν στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας «Ierapetra v.2» ο κ. Γεώργιος Μπαλοθιάρης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και τους Κληρικούς της περιοχής που συμμετείχαν στην τέλεση του Αγιασμού των Εγκαινίων, καθώς και το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας, που είναι ο αποδέκτης των δύο οχημάτων της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας.

Στον Αγιασμό των Εγκαινίων της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Αιδεσιμολ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οι Εθελοντές Σαμαρείτες και Νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού.