Νέος διάκονος στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Το νέο διάκονο της Αραβοφώνου Κοινότητας κ. Fadi Dib, χειροτόνησε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος, σεπτή εντολή και ευλογία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β΄, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιμπραημίας.

Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος ο οποίος, σεπτή εντολή και ευλογία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β΄, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε το Μυστήριο της Χειροτονίας, συμπαραστατούμενος από Κληρικούς της Αλεξάνδρειας.

Ο νέος Διάκονος π. Fadi, κατάγεται από την Αλεξάνδρεια και είναι νυμφευμένος με Ελληνίδα, η οποία είναι απόφοιτος εκκλησιαστικής Σχολής και έχουν δύο παιδιά.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Marco Vasili, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών «o Άγιος Αντώνιος» κα. Adel, καθώς και πλήθος πιστών Αραβόφωνων και Ελλήνων από την περιοχή, για να συγχαρούν και να ευχηθούν στόν νέο κληρικό.