Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος: Είμαστε στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πανθεσσαλική σύσκεψη των αγροτών η οποία πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Ο Μητροπολίτης στον χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξή του και την αλληλεγγύη προς τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και δήλωσε ότι όσα κάνει η Μητρόπολη είναι ουσιαστικά σταγόνα στον ωκεανό.

Αναλυτικότερα, τόνισε: “Είμαστε δίπλα σας με πολλή αγάπη και σεβασμό, αναγνωρίζοντας την προσφορά, όχι μόνο στον νομό μας αλλά και στην Ελλάδα. Αποτελεί μέρος του ΑΕΠ τόσο ο κάμπος Θεσσαλίας όσο και η κτηνοτροφία. Σας αφουγκραζόμαστε, σας σκεφτόμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας ειλικρινώς. Η καρδιά και το γραφείο μου θα είναι ανοιχτά για εσάς. Να υπολογίζετε σε αυτήν την προσπάθεια, όπως εμείς στον αγώνα σας για τις οικογένειες σας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Διαβάζω, ενημερώνομαι και στενοχωρούμαι μόνο.”

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ertnews.gr, αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους φέρονται οι Θεσσαλοί αγρότες μέσα απ’ την Πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 7.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά.

Οι αγρότες συζήτησαν για τον συντονισμό της δράσης τους ενόψει της εξόδου σε επίκαιρα σημεία του οδικού δικτύου που έχει προαναγγελθεί για μετά τις 20 Ιανουαρίου, η οποία όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι των αγροτών απαιτεί μαζική συμμετοχή για να μπορέσουν να πιέσουν την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα και να δώσει ουσιαστικές λύσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη: