ΔιευκρινΊσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για το ανακοινωθέν για τον εμβολιασμό (upd)

Τελευταία ενημέρωση 14:21

Νέα διορθωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου όσον αφορά τη χθεσινή του ανακοίνωση σχετικά με τον εμβολιασμό και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Κύπρου.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι: “Επιπλέον, θεωρώ ότι η παρότρυνση αυτή προς εμβολιασμό υπήρξε βεβιασμένη, καθότι φέρεται να αποδέχεται εκ των προτέρων εμβόλια, των οποίων ούτε τη σύσταση, ούτε τις ενέργειες γνωρίζουμε, και τα οποία είναι δυνατόν να εμπεριέχουν τεχνητό γενετικό υλικό -κι όχι τεχνητό ανθρώπινο υλικό όπως γράψαμε αρχικά και ευχαριστούμε τους επιστήμονες της μοριακής βιολογίας που μας διόρθωσαν – και να επιφέρουν έτσι σοβαρές παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως τεκμηριωμένα ορισμένοι επιστήμονες επισημαίνουν.”

Στην αρχική του ανακοίνωση  ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατά την διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε σχετική ενημέρωση από την ομάδα ειδικών ιατρών/επιδημιολόγων χωρίς να τους ζητηθεί να εκφέρουν γνώμη ή να λάβουν κάποια τοποθέτηση.

Κατά συνέπεια ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μέσω της ανακοίνωσής του εξέφρασε τη διαφωνία του ως προς τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και τόνισε ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις του ως προς τα συστατικά και τη δράση των συγκεκριμένων εμβολίων που ετοίμασαν και ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακευτικές βιομηχανίες.