Μητρόπολη Σερρών: Συγκεντρώνει είδη διατροφής και εμφιαλωμένο νερό για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Φωτό: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης κινουμένη πάντοτε στο πνεύμα της εν Χριστώ αγάπης και αλληλεγγύης προς κάθε εμπερίστατο συνάνθρωπό μας, συμμετέχει εμπράκτως στην συγκέντρωση και αποστολή ειδών διατροφής και εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς αδελφούς της Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η τοπική Εκκλησία καλεί όλους τους πολίτες των Σερρών σε μία συστράτευση αγάπης να συνδράμουμε στην ενίσχυση των αδελφών που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται.

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως θα γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης επισιτιστικής ανάγκης, με στόχο την έγκαιρη αποστολή τους για την ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Ήδη σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε ένα φορτηγό με εμφιαλωμένο νερό από την Ιεράν Μητρόπολιν Σερρών και Νιγρίτης με αποδέκτη την Ιερά Μητρόπολιν Δημητριάδος και Αλμυρού.

Επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης από της πρώτης στιγμής επικοινώνησε με τους Ποιμενάρχες των δοκιμαζομένων περιοχών και τους εξέφρασε την εν πνεύματι χριστιανικής αγάπης αδελφική συμπαράστασίν του στις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο λαός της περιοχής τους.