Μητρόπολη Περιστερίου: Ο Μητροπολίτης βγήκε από το νοσοκομείο

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, μετά από πενθήμερη νοσηλεία εξήλθε, σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου, σε άριστη κατάσταση από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης, με τη βοήθεια του Θεού και με την άριστη φροντίδα των Ιατρών, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο Μητροπολίτης επιστρέφει σε πλήρη δραστηριότητα.

Ενημερώθηκε για το τεράστιο έργο που έγινε και γίνεται στο Νοσοκομείο κατά την τρέχουσα πανδημία, συνεχάρη και ενεθάρρυνε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσει άπαντες τους ιατρούς και νοσηλευτές για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Ο Μητροπολίτης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσεύχεται υπέρ υγείας, ενισχύσεως και σωτηρίας πάντων των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και για όλους όσους διακονούν στον χώρο της Υγείας στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας.

Τέλος, ευχαρίστησε και ένοιωσε ευγνωμοσύνη για όλους τους κληρικούς και λαϊκούς της Ι. Μ. Περιστερίου, που προσευχήθηκαν και προσεύχονται για την υγεία του.