Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Διανομή δεμάτων αγάπης ενόψει της Εορτής των Χριστουγέννων

Το ”Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής’’ της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα πεντακόσια (500) και πλέον δέματα με τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, αλλαντικά, γιαούρτι, ψωμί για τοστ και κρέας) σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά, ανέργους αλλά και σε οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο και σε αυτή τη διανομή των δεμάτων αγάπης καθοριστική στάθηκε η συμβολή των Εφημερίων της Ιεράς Μητρόπολεώς, καθώς και πολλών εθελοντών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη αναπλ. Προέδρου και όλου του Δ.Σ. του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους των Ενοριών της Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς μας για όσα προσέφεραν κυρίως από το υστέρημά τους και εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2022.