Μετακατασκηνωτική εκδρομή στελεχών των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Ύδρας στις Σπέτσες

Με επιτυχία -για μια ακόμη χρονιά- πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 5-8 Σεπτεμβρίου 2022 η μετακατασκηνωτική εκδρομή στο νησί των Σπετσών.

Με την ευλογία του Μητροπολίτου Ύδρας, Αιγίνης και Σπετσών κ. Εφραίμ και υπό την ευθύνη και μέριμνα του Πανοσ. Αρχιμ. π. Αμφιλοχίου Γελαδάκη, τα στελέχη του νεανικού έργου των εν Αιγίνη Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ανταλλάξουν προβληματισμούς και να ωφεληθούν.

Ιδιαίτερη χαρά προξένησε η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Σπετσών από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Γρηγόριο Νανακούδη, αλλά και το προσκύνημα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου, όπου στην υποδοχή βρισκόταν ο π. Πολυχρόνης.

Πνευματική κορύφωση της εκεί παραμονής των νέων που διακονούν στελεχώνοντας τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως ήταν η συμμετοχή στην αγρυπνία επί τω Γενεσίω της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον Μητροπολίτη, στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Οσιωτάτη Μαγδαληνή Μοναχή, και σύμπασα την Αδελφότητα για τη φροντίδα, τη φιλοξενία και τις μυσταγωγικές στιγμές που απόλαυσαν τα στελέχη, συσφίγγοντας τους πνευματικούς τους δεσμούς, αποτιμώντας το φετινό κατασκηνωτικό έργο και προετοιμάζοντας το επερχόμενο προς δόξαν Χριστού.