Μεγάτιμος δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Σμύρνης

Η Ιερά Μητρόπολη Σμύρνης ανακοινώνει την από τον Εντιμοτάτο κύριο Mehmet Bastiyali, επιχειρηματία, δωρεά ενός ακινήτου, εντός νεοδμήτου οικοδομής επαγγελματικών στεγών, στο κέντρο της Σμύρνης (στην περιοχή Alsancak του Δήμου Konak), παραπλεύρως του Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής, όπου θα στεγάζονται, το Γραφείο του Μητροπολίτη Σμύρνης και οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητρόπολης Σμύρνης, προβάντος, του Εντιμ. κ. Mehmet Bastiyali, και εις τον ιδίες αυτού δαπάνες πλήρη εξοπλισμό των χώρων αυτών.

Η Ιερά Μητρόπολη Σμύρνης και ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος εκφράζουν δημοσία τις πλέον θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους προς τον Εντιμότατο κ. Mehmet Bastiyali και την οικογένειά του, διά την μεγάτιμο αυτή δωρεά, επιφυλασσόμενοι, μετά το λήξη της πανδημίας του κορωνοιού, τιμήσουν με είσημο τελετή τον μέγα αυτό ευεργέτη της Τοπικής των Σμυρναίων Εκκλησίας, διαπύρως δε προσεύχονται προς τον επουράνιο Θεό, όπως να του χαρίζεται υγεία.

Εν κατακλείδι, καθηκόντως ανακοινώνουν ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, και η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, λαβόντες γνώση, κατόπιν σχετικής εκθέσεως του Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, της μεγατίμου ταύτης δωρεάς, εξέφρασαν δι’ επισήμων σεπτών Πατριαρχικών και Συνοδικών Γραμμάτων την ικανοποίηση και την ευαρέσκειά τους προς τον μέγα ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης.