Μέγας Εσπερινός του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας

Με κατάνυξη και ευλάβεια και με την παρουσία του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, του Ιερού Κλήρου της Ύδρας, των Αρχών του νησιού και πιστών, τελέστηκε ο Μεγάλος Εσπερινός του Ιερού Ενοριακού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας.

Στον Μέγα Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ συλλετουργούντων του Πρωτοσύγκελλου της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. Π. Νεκτάριου Δαρδανού, του Γ.Α.Ε Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού, του Αρχιερατικού Επιτρόπου και Εφημέριου του Ναού Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεόδωρου Θεοδοσίου και του Ιερού Κλήρου της Ύδρας.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, η Πρόεδρος του ΔΣ κα Α. Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι Ύδρας κ. Μ. Καραμήτσος, κ. Γ. Μπελεγρής, κα Μ. Κάτσικα, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, η Πρόεδρος της ΚΕΔΥ κα. Κ. Βούλγαρη Μαραγκού, η Δημοτική σύμβουλος κ. Π. Δασκαλάκη, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος και ο Πλωτάρχης ΛΣ κ. Γ. Χαραλαμπίδης.

Ο κ. Εφραίμ μίλησε πατρικά και από καρδιάς προς το εκκλησίασμα και λίγο πριν την απόλυση μίλησε ο Εφημέριος του Ι. Ναού Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεόδωρου Θεοδοσίου ευχαριστώντας θερμά τον Σεβασμιώτατο  για την βοήθεια και την στήριξή του αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην ευπρέπεια του Ναού και καταλήγοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ύδρας, τις Αρχές του τόπου, τους ενορίτες και τους παρευρισκόμενους. Μετά την απόλυση δόθηκε εόρτιο κέρασμα.

Κατά τη διάρκεια του Μ. Εσπερινού τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Κ.Υ.Α.