Κληρικός της Μητροπόλεως Ναυπάκτου στην Ορθόδοξη Κοινότητα Σμύρνης

Ευχαρίστως ανακοινώνεται ότι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, ανέλαβε διακονία στην Ορθόδοξο Κοινότητας Σμύρνης ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Πολύκαρπος Θεοφάνης, αποσπασθείς εκ της εν η υπάγεται Ι. Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κατόπιν ανταπόκρισης του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου κατόπιν σχετικής αδελφικής παράκλησης του Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.

Ο περί ου ο λόγος κληρικός τυγχάνει δοκιμασμένος, διακόνησε ευόρκως σε διάφορες ενορίες της ειρημένης Μητροπολέως, με τελευταία αυτή του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Αντιρρίου, ης διετέλει Ιερατικώς Προϊστάμενος, παραλλήλως δε υπηρέτει ως θεολόγος καθηγητής σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Ναυπάκτου.

Η Ορθόδοξος Κοινότητα Σμύρνης και ο κ. Βαρθολομαίος εκφράζουν δημόσια θερμές ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεον για την φιλάδελφο πράξη του προς τον ιστορική Αποκαλυπτική Λυχνία της πρωτεύουσας της Ιωνίας και τον Επίσκοπο της, και του εύχονται υγεία και άνωθεν ενίσχυση στην διακονία του προς τον λαόντου Θεού και την Ιερά Επιστήμη.