ΚΕΣΟ: Στις δύσκολες μέρες της πανδημίας πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προσφορά σε άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και διαβιούν υπό αντίξοες συνθήκες, συνεχίζεται η δράση του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ), Ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε αυτό το πλαίσιο και εκφράζοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον προς τις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης του Ιδρύματος «Μαρίας Κόκκορη και Αθ. Μαρτίνου», το πρωί της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ παρέδωσαν καθαριστικά και είδη ατομικής καθαριότητας, αυγά, αναψυκτικά και ζαχαρωτά, από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησαν οι συνεργάτες του ΚΕΣΟ, Νίκος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κυρία Μαίρη Πίνη, η κίνηση μας, προς το όμορο Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έγινε για λόγους αλληλεγγύης, “Στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που όλοι διαβιώνουμε, πρέπει μεταξύ μας, να είμαστε αλληλέγγυοι” τόνισε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ.

“Μελλοντικά προσδοκούμε να εξαλειφθούν οι περιορισμοί έναντι της πανδημίας και να αρχίσουμε και πάλι τις Δράσεις Καλλωπισμού των φιλοξενουμένων του Ιδρύματος από τις μαθήτριες των Εργαστήρια Κομμωτικής και Κοσμετολογίας του ΚΕΣΟ” επεσήμανε η κυρία Μαίρη Πίνη.