Η πρωτοβουλία «Five Loaves» επεκτείνεται στην αγορά Queen Victoria της Μελβούρνης

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μαρκαρίου, ο Επίσκοπος Σωζοπόλως κ. Κυριάκος μαζί με εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» επισκέφθηκε την κ. Ελένη Ανδριανάκη στην αγορά Queen Victoria της Μελβούρνης.

Η κ. Ανδριανάκη, η οποία θα ενώσει τις δυνάμεις της με την ομάδων εθελοντών του «Five Loaves», είναι μια ειδικευμένη ψυχιατρική νοσηλεύτρια που τα τελευταία έξι χρόνια έχει αφιερωθεί στην παροχή βοήθειας προς τους αστέγους, τους μειονεκτούντες και τα περιθωριοποιημένα άτομα της τοπικής κοινότητας. Όχι μόνο παρέχει γεύματα δύο φορές την εβδομάδα, αλλά διαθέτει και ένα ιατρικό βαν το οποίο, μια φορά κάθε εβδομάδα, προσφέρει ιατρική φροντίδα.

Σημειώνεται ότι στο μέρος αυτό οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, μπορεί να ξεπεράσουν τους 80 ανά πάσα στιγμή. Η παραμέληση που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι ήταν σαφής και εμφανής.

Διαπιστώνοντας τις αυξημένες ανάγκες, ο κ. Κυριακός και οι εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» θα επεκτείνουν τη δράση τους για την παροχή ζεστών θρεπτικών γευμάτων για αυτήν την κοινότητα.

Αυτή την εβδομάδα οι αφοσιωμένοι εθελοντές του «Five Loaves» μαγείρεψαν νόστιμο ρύζι με κοτόπουλο φούρνου και πατάτες, συνοδευόμενα με ένα αγαπημένο ελληνικό γλυκό ρυζόγαλο, φρέσκα φρούτα και σνακ. Επίσης, διανεμήθηκαν γεύματα σε πολλά κέντρα υποστήριξης ατόμων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Όλοι μπορούν να υποστηρίξουν το έργο της πρωτοβουλίας «Five Loaves» μέσω μιας δωρεάς στον ακόλουθο λογαριασμό:

ACC Name

Greek Orthodox Archdiocese Central Filoptohos

BSB: 083-419

ACCOUNT: 60-652-9777

Οι δωρητές καλούνται να αναφέρουν το «Five Loaves» και το ονοματεπώνυμό τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επικοινωνήσουν με την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης για περισσότερες πληροφορίες, αν οι ίδιοι ή κάποιοι που γνωρίζουν επιθυμούν να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία.