Η λήξη των Κατηχητικών της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου

Με μια μικρή εκδήλωση και την συμμετοχή ορισμένων παιδιών, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου, έκλεισαν οι όμορφες συναντήσεις των κατηχητικών της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου.

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του, τις συμβουλές και τις ευχές του ο Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. Νικόδημος, μεταφέροντας και τις πατρικές ευλογίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου.

Παρόντες ήταν και γονείς οι οποίοι φροντίζουν τα παιδιά τους μαζί με την μόρφωση από το Σχολείο να λάβουν και την κατά Θεόν μόρφωση.

Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την φοβερή πανδημία, πολλά παιδιά των Σχολείων της Παροικίας μας συμμετείχαν στις δραστηριότητες των Κατηχητικών.

Ακόμη και όταν για λόγους προληπτικούς δεν μπορούσαν να βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, δια των ηλεκτρονικών μέσων, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά.

Οφείλονται ευχαριστίες στις άοκνες προσπάθειες των κατηχητριών μας Ελένης και Μαρίας.

Η καλή συνεργασία Σχολείου και Κατηχητικού έχουν κοινό στόχο. Να βοηθήσουν τα παιδιά να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Μετά την διανομή αναμνηστικών δώρων σε παιδιά και γονείς ακολούθησε στον προαύλιο χώρο των σχολείων πλούσιο κέρασμα, προσφορά της Ελληνικής Στέγης.

Πηγή: ekkairo.org