Η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Απλαδιανών

Το απόγευμα του Σαββάτου, 14 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλλοείδων Μυλοποτάμου, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Απλαδιανών Μυλοποτάμου.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Παναγιωτάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τιμίου Σταυρού Βωσάκου, ο οποίος επί σειρά ετών είχε διατελέσει Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Απλαδιανών, ο Εφημέριος της Ενορίας Αλλοείδων, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Πλουσής, οι Πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλλοείδων, οι διδάσκοντες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, οι μαθητές και οι γονείς τους.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή και ευλογημένη χρονιά και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και διένειμε, ως ευλογία, επιστήθιο Σταυρό σε όλους τους μαθητές.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τη χαρά του για την επικοινωνία με όλους στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, επαινώντας την πρωτοβουλία κάθε χρόνο η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Απλαδιανών να γίνεται σε ένα από τα χωριά της περιοχής.