Η απονομή των τίτλων των αποφοίτων της Σχολής της Κοινότητας Ρέμλης

Το απόγευμα της Πέμπτης, 30 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων η τελετή απονομής των τίτλων των πενήντα τεσσάρων αποφοίτων της Σχολής της Κοινότητας της Ρέμλης-Αρχαίας Αριμαθείας.

Η Σχολή αυτή ιδρύθηκε από την Κοινότητα με την ηθική και οικονομική συμπαράσταση του Πατριαρχείου επί του μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων Διοδώρου.

Σε αυτήν την καλά διοργανωμένη τελετή αντιπροσώπευσε το Πατριαρχείο και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μυροφόρων Ρέμλης και ο Πρεσβύτερος π. Ήσσα Μούσλεχ. Παρέστη βεβαίως ο Πρόεδρος της Τζαμαΐγιε – Κοινότητος Ρέμλης κ. Φάεζ Μανσούρ, ο Ισραηλινός Δήμαρχος της Ρέμλης κ. Μιχαήλ Βιντέλ, οι γονείς και συγγενείς των αποφοίτων κ.ά.

Η Διευθύντρια της Σχολής κ. Ιλχάμ Μαχούλ παρουσίασε το έργο της Σχολής και το υψηλό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών στις εισαγωγικές τους εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο.

Για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος προσέφερε ποσό ύψους 10.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Κατόπιν, ο π. Ήσσα Μούσλεχ εκφώνησε την προσφώνηση του Πατριάρχη στα αραβικά.

Πηγή: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων