Γάμοι τέκνων ιερέων από τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Αηδονίων Νεμέας μετέβησαν το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, όπου, πλαισιούμενοι από πολλούς Ιερείς, τέλεσαν τον γάμο των Γεωργίου Καραθανάση και Φωτεινής Ζούζια, θυγατέρας του Ιερέως Δημητρίου Ζούζια, Εφημερίου του ως άνω Ιερού Ναού.

Αμέσως μετά την τέλεση του Ι. Μυστηρίου μετέβησαν στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου και στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου όπου και τέλεσαν τον Γάμο των Ιωάννη Χειράκη και Παναγιώτας – Ιωάννας Τσάτσαρη, θυγατρός του Ιερέως Κωνσταντίνου Τσάτσαρη, Εφημερίου των Γελινιατίκων.

Ο Μητροπολίτης απηύθυνε λόγους οικοδομής και στα δύο ζεύγη των νεονύμφων, προτρέποντάς τα να ζουν σύμφωνα με τα πρότυπα των αγίων ζευγαριών της Αγίας Γραφής και κάτω από την σκέπη και την ευλογία του Θεού.

Τέλος, συνεχάρησαν καταλλήλως και αυτός και ο άγιος Κεγχρεών τους νεόνυμφους ως και τους γονείς τους και ιδιαιτέρως τους άξιους Ιερείς και καλούς συνεργάτες της Ι. Μητροπόλεως, π. Δημήτριο και π. Κωνσταντίνο, που ο Θεός τους αξίωσε να απολαύσουν την χαρά της ευλογίας των γάμων των παιδιών τους.