Γ. Πατουλης: Από το ζεϊμπέκικο στον… χορό του Ζαλόγγου

Με διαρροές σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα τραγικά λάθη, προσπαθεί η ομάδα επικοινωνίας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, να σώσει ό,τι μπορεί μέχρι τη Δευτέρα.

Στόχος της ομάδας Πατούλη (ο Χρ. Μπάρλας και οι άνθρωποι του), μιλούν με ΜΜΕ που έχουν προσβάσεις ώστε να μην δημιουργηθεί κλίμα σε σημείο που να επηρεάσει την κυβέρνηση και να προτείνει άλλον υποψήφιο για την περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μαξιμου συζητούν ήδη όλους τους υποψηφίους που θα μπορούσαν να διαδεχτούν τον Γιώργο Πατούλη. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ποτέ δεν ταίριαζε η αισθητική του ιδίου και οι πολιτικοί του χειρισμοί, με αυτούς του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Θυμίζουμε πως ο Περιφερειάρχης και την προηγούμενη φορά (2019), πήρε τελευταία στιγμή το “πράσινο φως” για να κατέβει ως υποψήφιος για την Περιφέρεια, ουσιαστικά επειδή καμία πλευρά δεν ήθελε να δημιουργήσει εσωτερικές τριβές εντός της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορός του Γιώργου Πατούλη, το πιθανότερο είναι πως θα οδηγήσει στην έξοδο τον νυν περιφερειάρχη.

Πληροφορίες τον θέλουν ωστόσο να έχει επιδοθεί σε έναν ιδιότυπο … χορό του Ζαλόγγου και να κατέβει αυτόνομα, χωρίς την στήριξη του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

Ο Χρ. Μπάρλας, που φέρεται ως ο CEO της Περιφέρειας Αττικής, προσπαθεί να συμμαζέψει την επικοινωνιακή ζημιά από τα τραγικά λάθη Πατούλη