Φιλόπτωχος Καΐρου: Το ανθρωπιστικό έργο συνεχίζεται παρά τον κορονοϊό

© ekkairo.org

Η πανδημία του κορονοϊού δεν πτοεί τις κυρίες της Φιλοπτώχου οι οποίες συνεχίζουν το πολυσχιδές έργο τους. Ειδικότερα, για άλλη μία χρονιά η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελληνίδων Κυρίων Καΐρου», λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υποδέχτηκαν στο εντευκτήριό τους με χαμόγελο και καλή διάθεση όλους τους βοηθούμενους. Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 μοίρασαν σε όλους τους βοηθούμενους εκτός από τα τακτικά τους βοηθήματα χρηματικό ποσό ως δώρο για τις εορτές αλλά και σακούλες με τρόφιμα και γλυκά.

Στόχος των κυριών της Φιλοπτώχου και αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να μην λείψει από το εορταστικό τραπέζι κανενός Αιγυπτιώτη κανένα αγαθό.

Η ηθική και υλική στήριξη που λαμβάνουν οι κυρίες της Φιλοπτώχου, από μέλη και μη του Σωματείου τους δίνει τη δύναμη να συνεχίζουν το πολύ σημαντικό έργο τους. Να βρίσκονται στο πλευρό κάθε δοκιμαζομένου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελληνίδων Κυρίων Καΐρου», εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία -το σημαντικότερο αγαθό- ευτυχία και χαρά!

Πηγή: ekkairo.org