Φιλανθρωπική προσφορά του 2ου Γυμνασίου Παιανίας στο ΚΕΣΟ

Με ένα παραδειγματικό τρόπο, διαποτισμένο με τις αρχές της φιλανθρωπίας του εθελοντισμού και της έγνοιας για το πλησίον, τερμάτισαν τη Τρίτη 8 Ιουνίου την τρέχουσα σχολική περίοδο οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Παιανίας, οι οποίοι, καθοδηγούμενοι από εμπνευσμένους καθηγητές και καθηγήτριες, υλοποιούν δράσεις εθελοντισμού με στόχο την προσφορά στο πλησίον.

Οι μαθητές προσέφεραν στο ΚΕΣΟ ρουχισμό για ομάδες ευπαθών συμπολιτώΝ, καθώς και μια μικρή συμβολική οικονομική ενίσχυση για το έργο ΚΕΣΟ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ συγκεντρώσαν μέσα από Bazaar και άλλες δράσεις που αναπτύσσουν οι μαθητές.

Τους καρπούς της φιλανθρωπικής – εθελοντικής τους προσπάθειας παρέλαβε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη η οποία μετέφερε και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου & Προέδρου του ΚΕΣΟ κ. Ιερωνύμου, καθώς και του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου.

Το ΚΕΣΟ με τη συγκεκριμένη σχολική Κοινότητα,το εκπαιδευτικό Προσωπικό, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τα παιδιά μέσω των 15μελών Συμβουλίων έχει μια πολύχρονη και αμφίδρομη συνεργασία.

Η κα Πίνη, εκ μέρους του ΚΕΣΟ ευχαριστεί τους μαθητές, την Διευθύντρια του Σχολείου κα Φανή Γεωργοπούλου και την Υποδιευθύντρια κα Ελένη Δούκα, αλλά και τους γονείς των μαθητών για την στήριξη και ανταπόκριση σε απλές δράσεις μεγάλης φιλανθρωπικής αξίας.