Φιλανθρωπική δράση του ΚΕΣΟ στις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών

Με πνεύμα προσφοράς εν των μέσω της κρίσης του κορονοϊού, καθώς και των περιορισμών της πανδημίας, επηρεασμένοι από το πνεύμα του Πάσχα, που έρχεται, το ΚΕΣΟ εστρεψε για 6η φορά την σκέψη της προσφοράς του, προς τις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας για πολλοστή φορά, ήταν η Τράπεζα Τροφίμων, βασικός αρωγός στο έργο του ΚΕΣΟ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και Προέδρου του ΚΕΣΟ, ο οποίος πάντα επικροτεί ανάλογες πράξεις φιλανθρωπίας, καθώς και την επιβράβευση του επιχώριου Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Στις φύλακες, η δράση πραγματοποιήθηκε με το φορτηγό του «συνοδοιπόρου» στο έργο του ιδρύμαστος κ. Κωνσταντίνου Δούβλη, οπόυ μετέφερε τρείς παλέτες με είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και προϊόντα παράγωγα γάλακτος και γιαούρτια. Όλο το υλικό συνόδευε ο συνεργάτης του Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ κ. Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης. Η παραλαβή, έγινε από την Αρχιφύλακα κα Γεωργία Τσώνη και τον υπεύθυνο προμηθειών κ. Χρήστο Κράνη.

Το ΚΕΣΟ, ευχαριστεί τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ελαιώνα κ. Γιώργο Μακρή, που αποδέχτηκε την δράση, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας, όλα τα Σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας είναι κλειστά για το κοινό και για τις επισκέψεις.