Φ. Μπελέρης: Ευχαριστώ τον Αρχιεπίσκοπο για ευχές προς το πρόσωπό μου και τον αγώνα μου

Φωτό: Facebook "Φρέντης Μπελέρης"

Τις ευχαριστίες του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο εξέφρασε από την φυλακή ο Δήμαρχος Χειμμάρας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ., Φρέντη Μπελέρης, με αφορμή τη συνάντηση την οποία είχε χθες στην Αρχιεπισκοπή με τον γιό του Πέτρο Μπελέρη.

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο για την σημερινή του συνάντηση με τον γιο μου, αλλά και για τις ευχές και τις ευλογίες του προς το πρόσωπό μου και τον αγώνα μου”, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φρέντη Μπελέρης.

Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση με τον κ. Πέτρο Μπελέρη είχε χθες το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε να του μεταφέρει ευχές για δύναμη και ο Θεός να βοηθήσει όλους. «Η πατρίδα αγωνίζεται ευρύτερα σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Μετά την συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά να δεχτώ τον κ. Μπελέρη και να συζητήσουμε για το θέμα που συζητείται σε όλο το μήκος της Ελλάδας τις ημέρες αυτές, για το θέμα του πατέρα του. Άκουσα με χαρά την επιλογή του να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή. Δεν το βλέπω μέσα σε στενά εθνικά όρια, αλλά στο πνεύμα της δύναμης της ελευθερίας, που όλοι την επιθυμούμε και όλοι πρέπει να προσπαθούμε οπουδήποτε αυτή διεκδικείται».

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε, ακόμη, ότι αντάλλαξαν διάφορες απόψεις και ευχήθηκε ο Θεός να μας φωτίσει όλους, να φωτίσει και τους υπευθύνους, όπου βρίσκονται, σε όποιο σημείο της γης, ώστε η ελευθερία, που είναι ένα δώρο που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο, να είναι πάνω από όλα τα άλλα.