Eυχές πολιτικών για γρήγορη ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο (upd)

Τελευταία ενημέρωση 14:31

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό στέλνουν πολιτικοί.

“Επικοινώνησα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Του ευχήθηκα ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του, διακονώντας με τη σοφία, την πραότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνουν” έγραψε στο facebook η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως.

“Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο”, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter.

“Eύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο. Οι ευχές όλων μας τον ακολουθούν», έγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης.

“Περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο! Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη» τόνισε στους συνεργάτες του πριν την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό. Καλή ανάρρωση!” εγραψε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη.