Ευλογημένη η “ΝΙΚΗ” από το Βατοπέδι και την Καρακάλλου

Στις συνδέσεις του κόμματος ΝΙΚΗ με μονές του Αγίου Όρους αναφέρεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας powergame.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω κόμμα συμμετείχε στις εκλογές της 21ης Μαϊου και οριακά δεν έλαβε το 3% που απαιτείται για την είσοδό του στη Βουλή.

Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το εάν θα τα καταφέρει στις νέες εκλογές που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα.

Στο δημοσίευμα του powergame.gr αναφέρεται ότι “sms από δύο μονές του Αγίου Όρους έπεσαν στην αντίληψή μου λίγο πριν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Επρόκειτο για μηνύματα θεοσεβούμενης υποστήριξης πατέρων (γιατί ως γνωστόν οι μητέρες δεν ευδοκιμούν στο Όρος…) προς το κόμμα ΝΙΚΗ του θεολόγου από το Κιλκίς.

Τα sms ήταν σαν να τα είχε υπαγορεύσει η ίδια η Παναγιά, αφού μιλούσαν για την ανάγκη στήριξης πνευματικών τέκνων, των μονών Καρακάλλου και Βατοπεδίου, τα οποία (τέκνα) μετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΝΙΚΗ.

Ήταν τόσο προπαγανδιστικό το περιεχόμενο των sms, που αυτός που το ελάμβανε πίστευε ότι θα τον τιμωρήσει η Παναγία αν δεν ακολουθούσε την επιθυμία του Γέροντα.

Επειδή λοιπόν στο Άγιον Όρος κυρίως οι Αμερικανοί έχουν εντοπίσει κάτι ρώσικες εστίες, έχω την αίσθηση ότι τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανόν να στείλει sms και η πρεσβεία προς τις ύποπτες μονές”.