Έβδομη ποιμαντορική επίσκεψη Μητροπολίτου Σουηδίας στην Ισλανδία

Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος και της ποιμαντικής μέριμνας του Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβΐας κ. Κλεόπα για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες, ο Μητροπολίτης, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξανδρο Λουκάτο, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, θα επισκεφθούν την Ισλανδία και την πρωτεύουσα αυτής Ρέικιαβικ, το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Μητροπολίτης θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο Fridrikskapella (Reverend Friðrik Friðriksson Chapel), στην διεύθυνση Hlidarendi, 101 Reykjavik, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, στις 10 π.μ.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η τελετή του Αγιασμού των Θεοφανείων και η κοπή της Βασιλόπιτας.

H ποιμαντική αυτή επίσκεψη του Μητροπολίτου μας είναι μια ακόμη αφορμή να συναχθούμε επί το αυτό, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και να λάβουμε την ευχή και την ευλογία του Πνευματικού μας Πατέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μέσω e-mail στο metropolisofsweden@gmail.com ή με τον π. Αλέξανδρο Λουκάτο στο +47 968 31 734, ή μέσω e-mail στο greskprest@gmail.com