Εβδομάδα Προετοιμασίας και Διανομών στο Κοινωνικό παντοπωλείο του ΚΕΣΟ

Ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Ιουνίου από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο η διανομή του ΚΕΣΟ για τον μήνα Ιούνιο, η οποία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιουνίου.

Προηγήθηκαν οι πολύτεκνες οικογένειες και εκείνες με πολύ μικρά παιδιά και θα ακολουθήσουν οι οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά ή και καθόλου παιδιά, καθώς και οι μονογονεϊκές.

Οι οικογένειες έλαβαν είδη Παντοπωλείου προσφορά της επίτιμου Προξένου της Αυστρίας στην Ελλάδα κας Όλγα Λαϊνοπούλου, της Τράπεζας Τροφίμων και του «Ιδρύματος Καταπολέμησης της Φτώχειας». Επίσης έλαβαν αυγά, από τα «Πτηνοτροφεία Μεγάρων Ν. Βαζαίος», καθαριστικά και είδη ατομικής Υγιεινής της «Εταιρείας Henkel AE» κα των «Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης» μέσω της καμπάνιας «Μια απλή κίνηση μεγάλης αξίας». Επιπρόσθετα δόθηκαν βρεφικές πάνες από το ΚΕΣΟ και βρεφικό γάλα της Εταιρείας Galenica AE, αλλά και παιχνίδια για τα παιδιά, που συνόδευαν τους γονείς τους κατά την προσέλευση.

Όμως επειδή στο ΚΕΣΟ κάνει πράξη την φιλοσοφία του «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» κατά το στάδιο της προετοιμασίας πρόσφερε περισσότερα από 140 κιλά νωπές ντομάτες σε δυο από τα ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Ίδρυμα Κόκκορη που φιλοξενεί Παιδιά και ενήλικα άτομα με σύνδρομο Down και στη Στέγη Κατάκοιτων της περιοχή του Αγ. Αιμιλιανού, ενώ μια σημαντική ποσότητα βρεφικού γάλακτος προσφέρθηκε στη Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ) για τις ανάγκες των μελών του.

Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του Ιδρύματος, για την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν, παρά τα εμπόδια που τίθενται, από συνθήκες και πρόσωπα. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει επίσης του συνεργάτες του ΚΕΣΟ, κα Μαρία Νικολάου-Καραποστόλη, διαμεσολαβούσα μεταξύ ΚΕΣΟ και χορηγών, κ. Κωνσταντίνου Σαλεβουράκη, υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα Ελένη Παγώνη, υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη συσκευασία της προσφοράς.