Επίσκεψη του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα στον Μητροπολίτη Καστορίας

Το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024, τον Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, επισκέφτηκε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά στο πλαίσιο επισκέψεών του σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιεί ενημερωτικές ημερίδες για την ενδοσχολική βία.

Ο Μητροπολίτης υποδέχτηκε τον κ. Πύρρο Δήμα, ως τον άνθρωπο που «σήκωσε την Ελλάδα» στα χέρια του και την δόξασε, κατακτώντας τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και ένα χάλκινο και είχαν συζήτηση για διάφορα θέματα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμας, επισκέφτηκε και τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και συνομίλησε με όλους τους εργαζομένους στην διοίκηση των Γραφείων, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος».

Το πρωί της ιδίας ημέρας, τον Μητροπολίτη επισκέφτηκε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησε με τον Μητροπολίτη, ο οποίος του ευχήθηκε τα δέοντα για τα νέα του υψηλά καθήκοντα.

Ο Μητροπολίτης και στους δύο υψηλούς επισκέπτες του, προσέφερε μια μεταξοτυπία του ήρωα Παύλου Μελά, ένα βιβλίο του και ένα λεύκωμα με όλες τις σημαντικές αγιογραφίες από τα «Ρωμέικα» Παρεκκλήσια της Καστοριάς.