Επίσκεψη της νέας Ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Μητροπολίτη Πατρών

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων των επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο οι νέοι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων με έδρα την Πάτρα, ο Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος και ο Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαίας.

Ο κ. Χρυσόστομος δέχτηκε με πολλή αγάπη την νέα Ηγεσία της Πυροσβεστικής και ευχήθηκε τα δέοντα για υγεία και ευλογία παρά Κυρίου στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επίσης ευχαρίστησε προσωπικά και εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στην Πατρίδα.

Διαβεβαίωσε ακόμη, ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους, ενισχύοντας τους μέσω των προσευχών και της πατρικής αγάπης στο δύσκολο και πολυεύθυνο έργο τους.