Επίσκεψη προέδρου ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τυγχάνει να κατάγεται από το λεγόμενο παλιό Αρκαλοχώρι. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης τον υποδέχτηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Μητροπόλεως όπου και συνομίλησαν για το θέμα του σεισμού αλλά και για ευρύτερα θέματα που αφορούν το Αρκαλοχώρι.

Ο κ. Ανδρουλάκης παράλληλα ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η συνάντηση με στελέχη της περιοχής.

Τον πρόεδρο συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Μίνωα πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, αντιδημάρχοι από τον Δήμο Μίνωα πεδιάδος, Ηρακλείου, Αρχανών και εκπρόσωποι φορέων.