Επισκέψεις του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη

Την Τετάρτη, 7η Φεβρουαρίου 2024, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Θεολόγο Παπαλεβυζάκη, το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, και την κ. Ελευθερία Μιχάλα, υπεύθυνη επικοινωνίας των επετειακών εκδηλώσεων, επισκέφθηκε διαδοχικά τον κ. Γεώργιο Μαρινάκη, Δήμαρχο Ρεθύμνης, στο Δημαρχείο, και στη συνέχεια την κ. Μαίρη Λιονή, Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας.

Στους δύο τοπικούς άρχοντες ο Μητροπολίτης απηύθυνε την πρόσκληση της συμμετοχής τους στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή, την οποία αποδέχθηκαν με χαρά, και επέδωσε κατάλογο των προγραμματιζομένων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εκδηλώσεων, καλώντας τους σε σύμπραξη κατά την επετειακή αυτή χρονιά.

Και οι δύο πρόκριτοι του τόπου εξέφρασαν την ολόθυμη συμπαράσταση, υποστήριξη και συμμετοχή τους στη συνδιοργάνωση των επετειακών αυτών εκδηλώσεων, που θα αποτελέσουν σφραγίδα για το ιστορικό αυτό, για το Ρέθυμνο, έτος.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε την κ. Αντιπεριφερειάρχη και τον κ. Δήμαρχο για την καλή τους συνεργασία και τη συνοδοιπορία σε όλα τα θέματα του τόπου, τονίζοντας πόσο σπουδαίο είναι σε τούτους τους καιρούς το μήνυμα της ενότητας και της αρμονικής συμπόρευσης όλων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινώνεται στην αρχή κάθε μήνα από την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Ελευθερία Μιχάλα.