Επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Βουρλιωτών Μικράς Ασίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Βουρλιωτών, θυμάτων της Μικρασιατικής τραγωδίας.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τηνΜικρασιατική Καταστροφή, η Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας πραγματοποίησε στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Τα Βουρλά μας καίγονται».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος, Μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βουρλιωτών Μ. Ασίας κ. Καραλής, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.