Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Το απόγευμα του Σαββάτου, 24ης Φεβρουαρίου 2024, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά της πόλεως Ρεθύμνης, όπου παρακολούθησε την Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας, αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων του Ρεθύμνου, και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Κατηχητικού Σχολείου.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη για το επιτελούμενο κατηχητικό έργο τον επί σειρά πολλών ετών διατελέσαντα Προϊστάμενο της Ενορίας και προσφάτως αφυπηρετήσαντα, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Πολάκη, προς τον οποίο επιδόθηκε από τα παιδιά του Κατηχητικού αναμνηστικό ενθύμιο ευγνωμοσύνης, τον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Παττακό, τις Κατηχήτριες και όλα τα παιδιά, τα οποία παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο, τα ποιήματα και τα τραγούδια τους με ιδιαίτερη ενάργεια και χάρη.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαος Πολάκης και ο Εφημέριος, Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιος Παττακός.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Κληρικοί, Ιεροψάλτες, συνεργάτες της Ενορίας, ενορίτες και γονείς των μικρών παιδιών.