Έναρξη κατηχητικών της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου

Με την ακολουθία του Αγιασμού ξεκίνησε και φέτος η έναρξη μιας όμορφης συνάξεως για τα παιδιά της Πατριαρχικής Επίτροπείας Καΐρου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Στέφανος Σουλιμιώτης και έψαλε ο Πρωτοψάλτης της Ε.Κ.Κ. κ. Ιωάννης Κούντριας. Επίσης παρέστη ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Λεωνίδας Φοντριέ καθώς και γονείς των παιδιών.

Με την Σεπτή ευλογία του Μακαριωτατου Πάπα και Πατριάρχου μας κ. Θεοδώρου του Β! με την μέριμνα του Πατριαρχικού Επιτρόπου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεμφιδος κ Νικοδήμου και την δυναμική προσφορά των Κατηχητριών Ελένης και Μαρίας γίνεται η προσπάθεια προκειμένου τα παιδιά μας να μάθουν για την Ορθοδοξία αλλά και να συζητήσουν διάφορα θέματα πνευματικού προβληματισμού.

Η Εκκλησία έχει ανοίξει την αγκαλιά της για τα παιδιά και τα περιμένει κοντά της . Έχει την αγωνία για την πνευματική πρόοδο τους και την διαφύλαξη της Ορθοδόξου συνείδησεως .

Αυτή η ανακοίνωση μας έχει σκοπό να πληροφορηθεί η παροικία μας για την ευλογημένη αυτή προσπάθεια και να ευαισθητοποιηθούν οι καλοί γονείς για να παροτρύνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν και σ αυτή την δραστηριότητα.