Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κέκεσης, Ηγούμενος της Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς Κυνουρίας

Εκοιμήθη εν Κυρίω την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κέκεσης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Καρυάς Κυνουρίας, κατόπιν πολυχρονίου ασθενείας.

Ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κέκεσης (κατά κόσμον Σταύρος), του Βασιλείου και της Μαρίας, γεννήθηκε στους Αγ. Αναργύρους Αττικής στις 19 Μαρτίου 1957. Έλαβε τα εγκύκλια γράμματα στην Αθήνας και στη συνέχεια εργάστηκε επί σειρά ετών ως δημόσιος υπάλληλος.

Εκάρη μοναχός υπό του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Καρυάς στις 7 Ιουλίου 1995. Υπό του ιδίου Μητροπολίτου χειροτονήθηκε Διάκονος την 3ην Νοεμβρίου 1999 στον Ιερόν Ναόν Αγίου Γεωργίου του Μετοχίου της Ιεράς Μονής Καρυάς στην Τυρόν Κυνουρίας και Πρεσβύτερος την 20ην Νοεμβρίου 1999 στον Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λεωνιδίου.

Την 7ην Ιουλίου 2002 έλαβε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου και την πνευματική πατρότητα. Διετέλεσε εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κουνουπιάς. Την 4η Σεπτεμβρίου 2005 διορίσθηκε Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Καρυάς.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλή την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μετοχίου της Ιεράς Μονής Καρυάς στην Τυρόν Κυνουρίας, από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο