Εκδήλωση-συναυλία κατά της φτώχειας την Τρίτη από την Μητρόπολη Πειραιώς

Φιλανθρωπική εκδήλωση και συναυλία κατά της φτώχειας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι η Ελένη Βιτάλη, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βιολέτα Ίκαρη, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Σκοπός της συναυλίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, είναι η αφύπνιση των πολιτών απέναντι στη φτώχεια και τις δύσκολες συνθήκες που ζουν αρκετοί συνάνθρωποί μας.

«Η τοπική μας Εκκλησία δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας και στήριξης της προσπάθειας εκατοντάδων εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οι οποίοι αναλώνονται καθημερινά για την προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού, αδιακρίτως φυλής, θρησκείας, εθνότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (210 4118602 και 210 4118640) και με το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (210 4122625).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ