Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Ζάμπιας στο προσωπικό του τμήματος Covid-19 του “Σωτηρία”

Τις θερμές του ευχαριστίες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Covid-19 του Νοσοκομείου «Σωτηρία» για την περίθαλψη και τη φροντίδα που του πρόσφεραν για 18 ημέρες και στη συνέχεια για -post covid – θεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Κατα την έξοδο του από το νοσοκομείο ο Σεβασμιώτατος βαθιά συγκινημένος δήλωσε:

“Με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού πήρα εξιτήριο από το θεραπευτήριο Σωτηρία όπου νοσηλευόμουν με Covid 19.

Στη συνέχεια εισήχθην στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο για το σύνδρομο post-Covid Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τους γιατρούς , τους ειδικευόμενους καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστώ τους αδελφούς Αρχιερείς και κληρικούς όλες και όλους όσοι στάθηκαν με τις προσευχές τους και με τα μηνύματά τους δίπλα μου στην σαρανταήμερη περιπέτεια μου αυτή.

Ήταν βάλσαμο για τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασα.Σας παρακαλώ θερμά όλους να τηρείτε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών αρχών Αυτό Περιοριστείτε, πειθαρχήστε και προστατεύστε, με τη στάση σας και με τη συμπεριφορά σας, την υγεία και τη ζωή τη δική σας και των αγαπημένων σας. Εύχομαι διάπυρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.”

Ο Σεβασμιότατος Ιωάννης έλαβε εξιτήριο και με την συνοδεία της Προξένου της Δημοκρατίας της Ζάμπια στην Ελλάδα κ Rose Chizi εξήλθε του ιδρύματος.