Δώρα μητρότητας και προσφοράς από το ΚΕΣΟ σε δεκάδες οικογένειες

Μεγάλη ευαισθησία έχουν δείξει συμπαραστάτες του έργου του ΚΕΣΟ και μάλιστα όταν βλέπουν ότι τα ελάχιστα, που μας προσφέρουν, καταλήγουν σε οικογένειες και ανθρώπους, που πράγματι τα έχουν ανάγκη.

Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είναι ένας πιστοποιημένος Πρωτοβάθμιος Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και πολλές φορές έχει ανταποκριθεί τόσο έναντι της Πολιτείας, από την οποία έχει λάβει την πιστοποίησης, τόσο έναντι της Εκκλησίας, αλλά και της Αρχιεπισκοπής των οποίων το έργο και τους σκοπούς υλοποιεί.

Πολλοί επιχειρηματίες –καταστηματάρχες, όπως το κρεοπωλεία «Τσιρώνης» με προσωπική παρέμβαση της κας Αθανασίας Τσιρώνη στη Βαρβάκειο Αγορά, του κυρίου «Χρήστου Σκαμάκη & ΣΙΑ ΕΕ» από την Λυκόβρυση, ανταποκρίθηκαν με είδη κρεοπωλείου.

Είδη διατροφής προσέφεραν τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων “Mirabillis” στη Κυψέλη, αλλά και ο φούρνος “Boutique Bakery”, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία μας επί της οδού Θεμιστοκλέους μας προσέφεραν για την μονογονεϊκή με τα δυο ανήλικα, που φιλοξενούμε στο διαμέρισμα βραχείας φιλοξενίας του ΚΕΣΟ.

Αλλά και απλοί πολίτες, μας εμπιστεύτηκαν και μας προσέφεραν είδη προίκας των μωρών όπως(καροτσάκια, κούνιες, πάρκα, περπατούρες, port bebe, αλλά και παιδικά ρούχα), ακόμα μας κόμισαν, ορθοπεδικά βοηθήματα για ενήλικες.

Έτσι από την αρχή της εβδομάδας, όλοι οι άνθρωποι στο ΚΕΣΟ προσέφεραν εκτός από την αγάπη και τα δώρα προσφοράς της αγάπης των φίλων του: τέσσερα παιδικά καροτσάκια, μια κούνια, μια περπατούσα για μωρά, δύο πάρκα, είδη ένδυσης και υπόδησης για παιδιά, κουβέρτες, ορθοπεδικά είδη και φυσικά είδη διατροφής κυρίως για μωρά και την οικογένεια, που φιλοξενούμε στο διαμέρισμα βραχείας φιλοξενίας.